Medlemsbrev januari 2023

Hej alla medlemmar!
Hoppas att ni alla har haft en bra start på 2023! Tänk vad tiden går fort.

Efter lite härlig ledighet över jul- och nyårshelgerna har styrelsen nu – i samarbete med KBF och FFA – skickat in en skrivelse till Ånge kommun om projektet ”Attraktivt och hälsofrämjande Kölsillre!” Det är återställande av motionsslingan/elljusspåret, byggandet av ett ute gym i anslutning till motionsslingan och återställande av fotbollsplanen vid Kölsillre skola. Samtliga satsningar efterfrågas av de boende i Haverö för att man ska kunna få tillgång till bra motions- och sportfaciliteter i närområdet – det är hälsa och hållbarhet!

Kulturaktiviteter som anordnas av Folk Flute Academy Haverö drar deltagare från Sverige och utlandet och även dessa gäster i vår bygd kan glädjas åt och nyttja anläggningarna.

I Kölsillre har dess byggnadsförening redan olika satsningar på äldres hälsa som drar besökande. Det vi föreslår kan bidra till att öka besöksnäringen. Vi hoppas på ett positivt bemötande från kommunen och håller er informerade via kommande nyhetsbrev och Facebook. Ni såg väl vårt inlägg på Facebook om artikeln i Sundsvalls Tidning om utvecklingen i Kölsillre?

Arbetet med vår hemsida är i full gång, men det dröjer ännu en tid innan vi kan gå live med den. Snart är det dags för årsmöte, håll utkik efter kallelse i din inbox. Och du - kom ihåg att betala in din medlemsavgift för 2023 – SEK 200: -. Swisha till 123 162 3289. Tack för ditt stöd!

Allt gott från oss i styrelsen!